Anonim Instagram shikues i tregimeve

Shpejt dhe Lehtë! Shikoni historitë dhe pikat kryesore në Instagram në mënyrë anonime me Insacret.

Insacret.APP - Anon IG Viewer

Insacret është një shikues anonim i historive në Instagram që i lejon përdoruesit të ruajnë historitë dhe pikat kryesore në Instagram direkt nga Instagrami pa njoftuar posterin origjinal. Ky mjet është krijuar për njerëzit që duan të mbajnë një arkiv personal të tregimeve të tyre të preferuara. Insacret është i përshtatshëm për përdoruesit dhe i lehtë, kërkon vetëm emrin e përdoruesit të llogarisë në Instagram nga e cila përdoruesi dëshiron të shkarkojë histori. Ai funksionon me një UI/UX të bukur ku përdoruesit mund të shikojnë historitë e disponueshme dhe të zgjedhin ato specifike për shkarkim. Insacret thekson privatësinë dhe diskrecionin e përdoruesit, megjithëse përdoruesit duhet të marrin parasysh gjithmonë implikimet etike dhe të respektojnë ligjet e të drejtave të autorit dhe privatësisë kur përdorin mjete të tilla. Thjesht futni emrin e përdoruesit dhe shkarkoni me lehtësi tregimet dhe pikat kryesore.

Insacret Shikues i tregimit

Mjet 100% falas

Insacret është plotësisht falas. Gjithçka që ju nevojitet është një emër përdoruesi.

Shikoni IG Stories

Ruani dhe shikoni historitë dhe pikat kryesore nga çdo profil në Instagram.

Anonimiteti

Pronari i historisë nuk do të dijë për shkarkimet. Çdo proces është plotësisht i fshehur.

Shkarkim i shpejte

Insacret mbështet shpejtësinë super të shpejtë të shkarkimit deri në 10 GBps.

Përputhshmëria

Punon në pajisje të ndryshme, duke përfshirë tabletët, smartfonët dhe kompjuterët desktop.

Shikuesi më i mirë i tregimit

Mjeti ynë është më i mirë se iganony, instanavigation, anonstories, mollygram.

Si të shikoni histori private në Instagram?

 1. 1

  Hapni shfletuesin e uebit si Chrome dhe Safari dhe shkoni te Insacret Shikuesi i historisë.

 2. 2

  Në Insacret, shkruani emrin e përdoruesit të llogarisë në Instagram nga e cila dëshironi të shkarkoni histori.

 3. 3

  Pasi të vendosni emrin e përdoruesit, Insacret do të shfaqë një listë të tregimeve të disponueshme dhe pikave kryesore nga ajo llogari.

 4. 4

  Pasi të zgjidhni tregimet, klikoni në butonin Shkarko. Ju mund të shikoni çdo histori IG në mënyrë anonime.

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është Insacret?

Insacret është një mjet që lejon përdoruesit të shkarkojnë historitë dhe pikat kryesore në Instagram në mënyrë anonime pa njoftuar posterin origjinal.

A më duhet një llogari në Instagram për ta përdorur Insacret?

Jo, nuk keni nevojë të identifikoheni në një llogari Instagram për ta përdorur Insacret; ju mund të shkarkoni histori duke përdorur vetëm emrin e përdoruesit publik të llogarisë Instagram.

A mund Insacret të shkarkojë histori private në Instagram?

Jo, Insacret mund të qaset dhe të shkarkojë histori vetëm nga llogaritë publike.

A e di ngarkuesi i historisë që e kam shkarkuar historinë e tij?

Jo, Insacret shkarkon histori në mënyrë anonime, kështu që ngarkuesi nuk do të njoftohet.

Në çfarë formati shkarkohen tregimet?

Historitë zakonisht shkarkohen në formatin e tyre origjinal, zakonisht si MP4 për videot dhe JPG për imazhet.

Si e siguron Insacret privatësinë e përdoruesit?

Insacret nuk kërkon informacion personal dhe përdor lidhje të sigurta për të mbrojtur privatësinë e përdoruesve.