Анонимен Инстаграм Прегледувач на приказни

Брзо и лесно! Гледајте ги приказните и моментите на Инстаграм анонимно со Insacret.

Insacret.APP - Anon IG Viewer

Insacret е анонимен прегледувач на приказни на Инстаграм кој им овозможува на корисниците да зачувуваат приказни и моменти на Инстаграм директно од Инстаграм без да го известат оригиналниот постер. Оваа алатка е наменета за луѓе кои сакаат да чуваат лична архива на нивните омилени приказни. Insacret е лесен и лесен, бара само корисничко име на сметката на Instagram од која корисникот сака да презема приказни. Работи со убав UI/UX каде што корисниците можат да ги видат достапните приказни и да изберат конкретни за преземање. 💁👌 Само внесете корисничко име и лесно преземајте приказни и нагласувања.

Insacret Прегледувач на приказни

100% бесплатна алатка

Insacret е потполно бесплатна. Се што ви треба е корисничко име.

Прикажи IG Stories

Зачувајте и прегледувајте приказни и моменти од кој било профил на Инстаграм.

Анонимност

Сопственикот на приказната нема да знае за преземања. Секој процес е целосно скриен.

Брзо преземање

Insacret поддржува супер брза брзина на преземање до 10 GBps.

Компатибилност

Работи на различни уреди, вклучувајќи таблети, паметни телефони и десктоп компјутери.

Најдобар прегледувач на приказни

Нашата алатка е подобра од iganony, instanavigation, anonstories, mollygram.

Како да гледате приватни приказни на Инстаграм?

 1. 1

  Отворете веб-прелистувач како што се Chrome и Safari и одете на Insacret Прегледувач на приказни.

 2. 2

  На Insacret, напишете го корисничкото име на сметката на Инстаграм од која сакате да преземате приказни.

 3. 3

  Откако ќе го внесете корисничкото име, Insacret ќе прикаже список со достапни приказни и моменти од таа сметка.

 4. 4

  Откако ќе ги изберете приказните, кликнете на копчето Преземи. Можете да гледате какви било IG приказни анонимно.

Најчесто поставувани прашања

Што е Insacret?

Insacret е алатка која им овозможува на корисниците анонимно да преземаат приказни и нагласувања на Инстаграм без да го известат оригиналниот постер.

Дали ми треба сметка на Инстаграм за користење Insacret?

Не, не треба да се најавите на сметка на Инстаграм за да ја користите Insacret; можете да преземате приказни користејќи го само јавното корисничко име на сметката на Instagram.

Дали Insacret може да презема приватни приказни на Инстаграм?

Не, Insacret може да пристапува и да презема приказни само од јавни сметки.

Дали подигнувачот на приказната знае дека сум ја преземал нивната приказна?

Не, Insacret презема приказни анонимно, така што поставувачот нема да биде известен.

Во кој формат се преземаат приказните?

Приказните обично се преземаат во нивниот оригинален формат, обично како MP4 за видеа и JPG за слики.

Како Insacret ја осигурува приватноста на корисникот?

Insacret не бара лични информации и користи безбедни врски за да ја заштити приватноста на корисниците.